Competiția veteranelor catwalk-ului la Cannes: Naomi Campbell, Adriana Karembeu, Eva Herzigova


Ele au adus strălucirea podiumurilor de modă ale anilor ’90 pe covorul roșu de pe Croazetă.


Poate că noua generație de manechine concurează cot la cot, ca notorietate și glamour, cu breasla actoricească. Dar într-o perioadă în care până și Adriana Lima și Alessandra Ambrosio au ajuns să fie considerate ieșite din prim-planul vieții de model, veteranele catwalk-ului, precum Naomi Campbell (52), Adriana Karembeu (50), Eva Herzigova (49), continuă să fascineze și să incite.

Considerate reprezentante ale „epocii de aur“ a fashionului international, Naomi, Adriana și Eva sunt greu de detronat chiar și de către valul consistent de Îngeri de la Victoria’s Secret. Eleganța acestor femei, naturalețea și frumusețea lor evergreen, precum și nota de mister pe care au lăsat-o întotdeauna în urma lor fac din fiecare prezență a lor o poveste în sine. Cu atât mai mult cu cât ele se afișează rar, iar când o fac, o fac foarte studiat, punctat și memorabil.

O Naomi care tocmai și-a sărbătorit cei 52 de ani pe malul Mării Mediterane, la Eden Roc, având-o în brațe pe fiica sa - care, după toate calculele, ar trebui să fi împlinit deja un an – a apărut la Palais des Festivales într-o rochie neagră Valentino extravagantă, cu zona decolteului extrem de expusă de bretelele care abia îi acopereau sânii. Practic, un sutien de costum de baie ar fi acoperit mai mult din bust, decât această ținută foarte voluminoasă altfel în partea de jos, unde fusta era acoperită cu pene de struț.

Adriana a avut și ea elemente ornitologice, anume o capă din pene care completa frumos o fustă lungă albă, mulată, cu șliț central, peste care trona un colier cu diamante. Fostul manechin slovac și-a accesorizat ținuta cu mănuși lungi din piele și sandale negre cu barete fine. Aerul său degajat, de damă rasată și cu o coafură ce amintea de o Bardot în tinerețe au făcut-o irezistibilă pe Karembeu, chiar și la cei 50 de ani ai săi.

Mai tânără cu un an, Eva a defilat pe covorul roșu „trasă“ într-o rochie neagră Saint Laurent ultra-mulată, prin care puteai sesiza fiecare curbă a corpului ei perfect. Ca și celelalte dive invitate la proiecțiile speciale, Eva a purtat accesorii prețioase de la Chopard, casa de bijuterii care sponsorizează evenimentul.

Foto: Profimedia

 

  • Competiția veteranelor catwalk-ului la Cannes: Naomi Campbell, Adriana Karembeu, Eva Herzigova

related posts

Modifică setările cookies