Culoarea maro nu se poartă pe red carpet? Mădălina Ghenea schimbă această percepție, cu o ținută fabuloasă


Românca a făcut din nou senzație la Cannes, în ultima seară a Festivalului de Film.


Ceremonia de închidere a Festivalului de Film de la Cannes a prilejuit o nouă paradă a modei pe covorul roșu întins pe treptele din fața Palais des Festivals. Printre vedetele rămase pe Croazetă, până la ultimul gong, s-a aflat și modelul și actrița română Mădălina Ghenea. Aceasta și-a prezentat, zilele trecute, cel mai nou film al său, „Deep Fear“, în care joacă alături de Ed Westwick.

Pentru marea seară a închiderii festivalului, Mădălina Ghenea a ales o rochie de gală într-o culoare mai puțin întâlnită pe covorul roșu, chiar evitată: maroul. Însă nuanța de ciocolată aleasă, care a făcut un duo superb cu pielea sa bronzată și cu machiajul smokey, a reușit să surprindă plăcut, schimbându-ne percepția despre această culoare pentru vestimentația de ceremonie.

Rochia sirenă, cu aplicații prețioase și trenă este o creație haute couture a lui Tony Ward, un designer libanezo-italian, și s-a potrivit perfect ocaziei. Dar, așa cum ne-a obișnuit, a avut și acele elemente sexy, care i-au pus în valoare trupul de manechin: foarte mulată, cu decolteu adânc și cu decupaje strategic plasate.

Cu o astfel de siluetă statuară, Mădălina Ghenea s-a fotografiat și la standul Campari, cei prezenți oprindu-se s-o admire ca și cum ar fi asistat la filmarea live a unei reclame. De altfel, românca are multe contracte de imagine, fiind foarte solicitată de multe branduri din Italia, unde trăiește de mai mulți ani.

FOTO: Profimedia

  • Culoarea maro nu se poartă pe red carpet? Mădălina Ghenea schimbă această percepție, cu o ținută fabuloasă

related posts

Modifică setările cookies