Mădălina Ghenea și rochiile ei extravagante purtate la cele șase ediții ale Festivalului de Film de la Cannes


Actriță și fotomodel de talie mondială, Mădălina Ghenea este o prezență constantă la fetivalurile de film de pe întreg mapamondul. Însă la Cannes a strălucit pentru prima dată.


Toți organizatorii de evenimente importante și-o doresc pe Mădălina Ghenea pe covorul roșu. Românca strălucește la fiecare prezență de gală, iar fotografii n-au o secundă de răgaz când ea își etalează ținuta. Mădălina Ghenea a fost de șase ori la Festivalul de Film de la Cannes, unde a purtat niște rochii care au făcut impresie.

Cannes 2019

Mădălina Ghenea nu a putut rata ediția din acest an a celebrului festival de film, unde s-a întâlnit cu fostul iubit, Leonardo DiCaprio. Starul american a venit la Cannes cu actuala sa parteneră, Camila Morreno, dar și cu Brad Pitt, alături de care joacă în ultimul film al lui Quentin Tarantino. La Cannes 2019, Mădălina a asistat la premiera peliculei Once Upon a Time in Hollywood.

Românca a purtat o încântătoare rochie albă cu șliț adânc și trenă, realizată din voal, pietre prețioase și pene de struț. Decolteul adânc i-a scos în evidență bustul generos. A purtat o pereche de pantofi argintii, cu barete și tocuri înalte, care i-au evidențiat picioarele subțiri.

Și-a aranjat părul în bucle lejere și a optat pentru un machiaj sexy. Pe cap a purtat o diademă cu pietre prețioase.

Cannes 2017

Mădălina Ghenea a lipsit de la ediția din 2018 a festivalului, însă în 2017 a răspuns invitației. Atunci a impresionat cu rochia pe care a purtat-o la amFAR Gala, evenimentul caritabil anual de la Cannes la care vedete din lumea întreagă strâng fonduri pentru bolnavii de HIV/SIDA.

La acest eveniment a purtat o rochie de seară de culoare verde smaralad, cu trenă și crăpătură adâncă, semnată Zuhair Murad. Rochia, încrustată cu pietre semiprețioase, a avut o trenă voluminoasă. În contrast cu extravaganța rochiei, coafura Mădălinei a fost una de zi, fără artificii.

Însă, prezența ei a fost cu adevărat spectaculoasă, având în vedere că modelul revenea în lumina reflectoarelor după nici două luni de la nașterea fiicei sale, Charlotte. 

Cannes 2016

Românca a făcut senzație și în 2016 la amFAR Gala, etalându-și nurii într-o rochie gri din voal și dantelă. Extrem de transparentă, piesa vestimentară a iscat controverse pe covorul roșu. Presa internațională a vuit că Mădălina Ghenea nu a purtat lenjerie intimă. 

Rochia poartă semnătura aceluiași Zuhair Murad, designer aflat printre preferații Mădălinei Ghenea.

Cannes 2015

Moment important pentru cariera de actriță a Mădălinei Ghenea. În mai 2015, românca a fost la premiera filmului Youth, în care a jucat alături de Michael Caine, Harvey Keitel, Rachel Weisz și Jane Fonda. La acest eveniment a purtat o rochie semitransparentă, din tul, decorată cu perle, dublată pe interior de o altă rochie nude, cu corset.

Rochia, creată de designerul român Cristina Săvulescu, a cântărit zece kilograme. La realizarea ei au muncit zece oameni.

Cannes 2012

Superba rochie de seară, împodobită cu sute de paiete și mărgele de nisip, a fost admirată de toată lumea la amFAR Gala din 2012 de la Cannes. Epoleții din blană de culoare albastru-cobalt și cerceii cu smaralde au fost „sarea și piperul” acestei ținute reușite.

Tot la Cannes 2012, în cadrul Haiti Carnival in Cannes, Mădălina Ghenea a purtat o rochie pentru care a primit critici acide din țară. Stiliștii vestimentari au taxat-o pentru că a îmbrăcat o rochie care a fost purtată cu un an înainte de cântăreața Cheryl Cole. Iulia Albu i-a transmis Mădălinei Ghenea că „are nevoie de o armată de stiliști”. În replică, modelul a explicat la Acasă TV că știa ce rochie îmbracă. 

Știu că a mai fost o rochie care a mai fost purtată, dar eram la un eveniment de caritate și nu contează cu ce eram îmbrăcată. Au fost foarte mulți designeri care mi-au trimis numeroase modele de ținute, dar am mers la Cannes la invitația lui Roberto Cavalli și am ales să port acea rochie pentru că mi-a plăcut foarte mult. Nu mi-a fost impusă de nimeni. M-au amuzat comentariile pe care le-am citit pe Internet”, spunea atunci Mădălina Ghenea. 

Cannes 2011

Pentru prima dată la Festivalul de Film de la Cannes, Mădălina Ghenea a atras atenția presei internaționale după ce în acel an a apărut în primul ei film – I Soliti Idioti

Rochia bleu din tafta, cu umeri goi, s-a asortat perfect cu brățara din perle și cerceii cu diamante. Pentru această ținută, Mădălina și-a strâns părul într-un coc sofisticat.

  • Mădălina Ghenea și rochiile ei extravagante purtate la cele șase ediții ale Festivalului de Film de la Cannes

related posts

Modifică setările cookies