Cum arată chipul lui Nicole Kidman la 54 de ani. Actrița a făcut abuz de botox în trecut, iar acum fanii o suspectează din nou


Nicole Kidman a fascinat cu chipul ei de porțelan încă din anii ’90, când s-a făcut remarcată în lumea bună a cinematografiei. Acum, la 54 de ani, actrița de origine australiană încă impresionează cu frumusețea ei.

Tag-uri: #Nicole Kidman

Nicole a fost întruchiparea eleganței pe covorul roșu la o gală a muzicii country, unde a participat alături de soțul ei, artistul Keith Urban.

Actrița a atras și de data aceasta atenția cu chipul ei special, care pare că nu ar fi văzut lumina zilei vreodată. Ani de zile, Nicole Kidman s-a ferit de botox și alte tratamente invazive anti-ageing, după ce, inițial a abuzat de aceste proceduri. În urma cu mai bine de 10 ani, ajunsese de nerecunoscut. 

 

”Am încercat o mulțime de tratamente, dar în afară de sport și o nutriție sănătoasă, multe nu au niciun efect. Am încercat chiar și botox, dar nu mi-a plăcut felul cum arăta fața mea. Acum nu-l mai folosesc și pot să-mi mișc din nou fruntea”, spunea Nicole Kidman în 2011.

De atunci se pare că și-a mai schimbat părerea despre aceste proceduri, întrucât experții sunt de părere că actrița a revenit la vechile obiceiuri.

Sursa foto: GETTY IMAGES
  • Cum arată chipul lui Nicole Kidman la 54 de ani. Actrița a făcut abuz de botox în trecut, iar acum fanii o suspectează din nou

related posts

Modifică setările cookies