Rochia purtată de Nicole Kidman la Globurile de Aur a fost creată în 425 de ore


Nicole Kidman are apariții memorabile pe covorul roșu de la Globurile de Aur. Nu a făcut excepție nici anul acesta, când a ales să poarte o ținută spectaculoasă, creație Louis Vuitton, la care s-a muncit 425 de ore. 


Chiar dacă gala s-a desfășurat virtual anul acesta, vedetele s-au aranjat ca pentru o defilare pe covorul roșu. Este și cazul actriței Nicole Kidman care a purtat o rochie neagră, stil sirenă, din mătase. 

Realizarea ținutei care poartă semnătura Louis Vuitton a durat nu mai puțin de 425 de ore, scrie Today Online. De ce atât de mult? Elementele aurii de pe ținută au fost cusute manual și vorbim despre peste 8.000 de cristale și diamante de diferite forme și dimensiuni. 

Rochia a fost creată de designerul Nicolas Ghesquiere, care a fost ajutat de stilista actriței, Julia von Boehm. Nicole Kidman (53 de ani) a accesorizat rochia cu bijuterii din propria colecția, și-a prins părul și a purtat roșu pe buze. Prețul rochiei nu a fost dat publicității. 

Mai multe poze cu rochia purtată de Nicole Kidman în galeria foto de mai jos

Printre vedetele care au ales să poarte creații semnate Louis Vuitton, anul acesta, la Globurile de Aur, se numără și Regina King și Kate Hudson. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Vezi și VIDEO: Cum să faci cele mai tari ședințe foto

 

  • Rochia purtată de Nicole Kidman la Globurile de Aur a fost creată în 425 de ore

related posts

Modifică setările cookies