Cum se îmbracă Jennifer Lopez când merge la… piață. Diva latino s-a integrat perfect în decor


Suntem obișnuiți cu rochiile ei fabuloase de pe covorul roșu sau cu ținutele ei extravagante de pe scenă. Însă în timpul ei liber, Jennifer Lopez preferă un look cât mai comod și mai puțin sofisticat.


Paparazzii au surprins-o pe artista la un târg local din Los Angeles, alături de soțul ei, Ben Affleck. J Lo a purtat o pereche de blugi lejeri, largi, și un pulover călduros, purtat peste un maiou scurt. Și încălțările par la fel de comode ca restul ținutei. Diva nu a renunțat însă la cerceii ei statement, rotunzi și supradimensionați, și la ochelarii de soare.

 

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt dispuși să facă orice ca, de data aceasta, relația lor să dureze. Ca drept dovadă, și-au făcut tatuaje cu inițialele numelor lor și simboluri care sugerează infinitul.

 

Sursa foto: PROFIMEDIA

Diva latino spunea într-un interviu pentru Vogue că a preluat numele soțului și că este mândră de asta. “Lumea tot o să-mi spună Jennifer Lopez. Dar numele meu legal este doamna Affleck pentru că suntem uniți. Suntem soț și soție. Sunt mândra de asta (…) Mi se pare romantic”, spune J Lo.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au format pentru prima oară un cuplu la începutul anilor 2000. „Eram atât de tineri și atât de îndrăgostiți în acel moment, într-adevăr foarte lipsiți de griji, fără copii, fără atașamente. Și doar ne trăiam viața, eram fericiți și trăiam clipa. Nu simțeam că trebuie să ne ascundem de nimeni sau că trebuie să fim cu adevărat discreți (…) Oamenii nu doreau să fim împreună, credeau că nu sunt persoana potrivită pentru el”

  • Cum se îmbracă Jennifer Lopez când merge la… piață. Diva latino s-a integrat perfect în decor

related posts

Modifică setările cookies