Jennifer Lopez, apariție excentrică la Paris Fashion Week. Zendaya și Rihanna, cu nimic mai prejos


Jennifer Lopez a ieșit din zona ei de confort vestimentar la prezentarea noii colecții Schiaparelli. Diva latino a avut un look excentric, care a atras toate privirile.


În vârstă de 54 de ani, Jennifer Lopez le-a făcut concurență, din public, modelelor de 20 de ani care au defilat pe podium. Artista și-a făcut apariția într-o jachetă voluminoasă albă și o pereche de colanți negri. Piesele de rezistență alelook-ului ei au fost jacheta creata din 7000 de petale naturale de trandafir si ochelarii de soare excentrici.

Diva latino a primit și o veste proastă în timp ce se afla la Săptămâna Modei de la Paris: a aflat că a fost nominalizată la Zmeura de Aur, categoria “cea mai proastă actriță”, pentru rolul ei din The Mother. În public a fost prezentă și Zendaya, care în ultimii ani a primit statutul de “fashion icon”. În vârstă de 27 de ani, actrița a defilat într-o rochie neagră cu niște decorațiuni bizare pe brațe și o trenă neobișnuită. 


Rihanna a ales să participe la show-ul Dior din cadrul Paris Fashion Week. Cântăreața, mămică a doi copii, și-a făcut apariția într-un outfit negru, din noua colecție Dior.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa foto: Getty Images

  • Jennifer Lopez, apariție excentrică la Paris Fashion Week. Zendaya și Rihanna, cu nimic mai prejos

related posts

Modifică setările cookies