Charlize Theron, apariție rară alături de fiica adoptivă la prezentarea Dior. Ce vedete au impresionat cu ținutele lor


Prezentarea noii colecții Dior în cadrul Paris Fashion Week a atras celebrități de top din lumea filmului. Charlize Theron a fost una dintre principalele atracții, într-o ținută elegantă și sexy în același timp.


Actrița în vârstă de 48 de ani a arătat fenomenal într-o fustă transparenta tricotată, cu vedere la lenjeria intimă, combinată cu o cămașă albă. Charlize a venit însoțită la prezentarea Dior de fiica ei adoptivă Jackson, în vârstă de 11 ani.

Vedeta continuă să impresioneze cu look-ul șau, stârnind controverse  - de curând a fost acuzată că și-ar fi făcut operații estetice. Charlize a negat vehement că a apelat un facelift. “Fața mea se schimbă, și îmi place faptul că fața mea se schimbă și îmbătrânește. Dar oamenii cred că mi-am făcut un facelift. Se întreabă ce mi-am făcut la față… Pur și simplu îmbatrânesc, nu înseamnă că am operații estetice nereușite. Pur și simplu asta e tot ce se întâmplă”, a spus Charlize Theron în Allure.

“Întotdeauna am avut o problemă cu faptul că bărbații îmbătrânesc ca un vin bun, iar femeile ca niște frunze ofilite. Nu îmi place ideea de a mă împotrivi îmbătrânirii, dar sunt de părere că femeile ar trebui să îmbătrânească cum se simt ele mai bine”, a mai spus actrița.

La evenimentul Dior și-a făcut apariția și actrița Jennifer Lawrence, care, ca și Charlize, a preferat o cămașă albă, pe care însă a combinat-o cu o fustă maxi, neagră.

Anya Taylor-Joy și-a etalat picioarele interminabile într-o pereche de pantaloni scurți, combinați cu o jachetă cool din piele lăcuită.

Intră în GALERIA FOTO de mai jos să vezi ce a purtat Jenna Ortega, actrița din Wednesday.

Sursa foto: GETTY IMAGES

  • Charlize Theron, apariție rară alături de fiica adoptivă la prezentarea Dior. Ce vedete au impresionat cu ținutele lor

related posts

Modifică setările cookies