Charlize Theron, de o frumusețe inegalabilă la Paris Fashion Week. La 47 de ani, uimește la fiecare apariție


Charlize Theron a fost principala atracție la show-ul de modă Dior, din cadrul Săptămânii Modei de la Paris. La 47 de ani, actrița rămâne una din marile frumuseți de la Hollywood.


Charlize și-a făcut apariția într-o rochie crem cu franjuri, pe care a combinat-o în cel mai cool mod posibil: cu un pardesiu negru și o pereche de bocanci. Actrița și-a completat look-ul cu o perche de ochelari de soare și o poșetă Dior.

Deși este una dintre cele mai frumoase și admirate femei din showbiz, Charlize Theron este singură de ani de zile, lucru pe care, de altfel, l-a recunoscut de mai multe ori. Vedeta mărturisește că iese rar la întâlniri, iar o relație stabilă și oficială nu a mai avut din 2015, de când s-a despărțit de Sean Penn.

 

Tabloidele însă au aflat ceva “picant” din viața actriței. Se pare că totuși AR MAI FI FOST implicată într-o relație.

Conform US Weekly, aceasta s-a intalnit cu modelul Gabriel Aubry (45 de ani), celebru pentru relația să cu Halle Berry, cu care are și o fiică de 14 ani, Nahla. 

Charlize Theron are, la rândul ei, două fetițe adoptate: Jackson (10 ani) și August (8 ani). 

Charlize este complet dedicată celor doi copii ai ei. În urma cu câțiva ani actrița a dezvăluit că Jackson, care s-a născut băiat, spune că este, de fapt, fetiță. "Da, și eu am crezut că este băiat. Până când într-o zi m-a privit în ochi și mi-a spus: < Eu nu sunt băiat. Sunt fată!> Avea 3 ani pe atunci. Asta a fost, iar acum am două fetițe superbe, pe care, că orice părinte vreau să le protejez și să le văd fericite. 

Nu eu sunt cea care decide cine vor să fie copiii mei. Treaba mea că părinte este să mă bucur de copiii mei, să-i iubesc și să mă asigur că au tot ceea ce le trebuie că să fie fericiți. Voi face tot ceea ce pot că fetele mele să aibă dreptul de a alege ceea ce vor să fie", a declarat actrița citată de Daily Mail. 

 Atunci când avea 15 ani, tatăl lui Charlize, care avea o afacere în domeniul construcțiilor, s-a întors acasă cu un pistol și a vrut  să le ucidă pe fiica și pe soția lui.  În schimb, Gerda (mama actriței) a pus mâna pe pistol și și-a împușcat  mortal soțul, în legitimă apărare. Totul s-a întâmplat sub ochii îngroziți au lui Charlize Theron, care asistase la toată scena.

Charlize a avut o copilărie zbuciumată. A fost crescută într-o fermă de lângă Johannesburg, Africa de Sud, de un tată alcoolic și abuziv, care o bătea frecvent pe mama sa. 

 

SURSA FOTO: PROFIMEDIA/GETTY IMAGES

  • Charlize Theron, de o frumusețe inegalabilă la Paris Fashion Week. La 47 de ani, uimește la fiecare apariție

related posts

Modifică setările cookies