Penelope Cruz, de o frumusețe incontestabilă la Paris Fashion Week. Cele mai spectaculoase look-uri din capitala Franței


Penelope Cruz a bifat un look perfect la cea mai recentă apariție a sa. Vedeta în vârstă de 49 de ani a impresionat la evenimentul Lancome X Louvre, care a avut loc în cadrul Săptămânii Modei de la Paris.


Penelope și-a făcut apariția într-o spectaculoasă rochie neagra din dantelă, cu umerii goi. De fapt, ținuta este mai degrabă o combinație între un catsuit și o rochie, iar actrița a arătat senzațional în această piesă vestimentară eleganta.

La fel de elegante au fost și Kelly Rowland și Amanda Seyfried. Fosta colega a lui Beyonce a optat pentru o rochie neagră decoltată, cu trenă, iar Amanda a fost pata de culoare a evenimentului, într-o rochie roz.

Tot în cadrul Paris Fashion Week, prestigiosul brand Saint Laurent și-a prezentat noua coletie, iar în public au fost o mulțime de vedete de top din showbizul internațional.

Demi Moore a atras toate privirile într-o rochie neagră transparentă, în vreme ce Hailey Bieber a purtat o ținută sexy, cu spatele gol.

Evenimentul a fos bifat și de copiii Madonnei, Lourdes și Rocco.

Pe podium și-a făcut apariția și supermodelul anilor ’90 Eva Herzigova.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos.

Sursa foto: GETTY IMAGES 


  • Penelope Cruz, de o frumusețe incontestabilă la Paris Fashion Week. Cele mai spectaculoase look-uri din capitala Franței

related posts

Modifică setările cookies