RED CARPET Penelope Cruz arată impecabil la 43 de ani. Fără machiaj și cu Javier Bardem la braț


 

Actrița Penelope Cruz a strălucit pe covorul roșu la Gala Premiilor Actorilor desfășurată la Teatrul Circo Price din Madrid, Spania. A reușit să atragă toate privirile.


Penelope și-a făcut apariția într-o rochie asimetrică, gri metalizat de la Balmain și cu foarte puțin machiaj. A afișat un look natural cu părul coafat lejer și puțin make-up. Unde mai punem că a stat la brațul soțului său Javier Bardem, alături de care a răs toată noaptea.

Cei doi actori joacă împreună în filmul “Loving Pablo”. Pelicula o are în atenție pe frumoasa jurnalistă Virginia Vallejo (Penélope Cruz) și pe traficantul de droguri Pablo Escobar (Javier Bardem) a căror poveste de dragoste este prezentată în film. 

Soț și soție și în viața de zi cu zi, Penelope și Javier sunt căsătoriți de 8 ani și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, formând un cuplu discret. Javier și Penelope au împreună o fetiță de 4 ani, Luna, și un fiu de 7 ani, Leo.

Pentru rolurile din Loving Pablo cei doi actori sunt nominalizati la Premiile anuale ale Academiei de Arte și Științe Cinematografice din Spania, “Cea mai bună actrița” și „Cel mai bun actor”.

Foto Getty Images

  • RED CARPET Penelope Cruz arată impecabil la 43 de ani. Fără machiaj și cu Javier Bardem la braț

related posts

Modifică setările cookies