Margot Robbie și Penelope Cruz, imposibil de ignorat pe covorul roșu. DiCaprio, cu nimic mai prejos


Margot Robbie a fost una dintre principalele atracții de pe covorul roșu, la Gotham Independent Film Awards, acolo unde și-au făcut apariția vedete de top precum Leonardo DiCaprio, Bradley Cooper sau Penelope Cruz.
Margot Robbie a avut un look destul de sobru, dar chic. Actrița, care a venit la eveniment alături de soțul ei, a ales o rochie neagră midi, peste care a purtat o capă transparentă. Cu o coafură un un vibe retro, Margot Robbie și-a completat look-ul cu o pereche de mănuși negre de piele și un clutch auriu.


La 49 de ani, Leonardo DiCaprio rămâne unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood, chiar dacă de câteva luni are o iubită stabilă. Totuși, actorul nu a venit însoțit de aceasta la eveniment, ci a pozat alături de partenera sa din “Killers of the Flower Moon”, Lily Gladstone.


Nici Bradley Cooper nu și-a adus prietena supermodel la festivitate. Actorul, care este într-o relație cu Gigi Hadid, a defilat alături de Carey Mulligan, alături de care joacă în “Maestro”. Vezi imaginile in GALERIA FOTO!

La 49 de ani, Penelope Cruz a impresionat cu look-ul său elegant: aceasta a preferat o rochie albă, lungă.

Sursa foto: GETTY IMAGES  • Margot Robbie și Penelope Cruz, imposibil de ignorat pe covorul roșu. DiCaprio, cu nimic mai prejos

related posts

Modifică setările cookies