Cinci ținute chic în care Margot Robbie a promovat filmul Barbie. La premiera mondială a arătat fabulos


Mulți spun despre Margot Robbie că este cea mai frumoasă actriță din lume la ora actuală, dar că la capitolul “fashion” mai are de lucrat. Vedeta a fost însă lăudată pentru ținutele alese pentru promovarea noului ei film, Barbie.


Margot Robbie nu a ieșit din personaj odată cu încheierea filmărilor pentru Barbie. Pentru promovarea filmului în care joacă alaturi de Ryan Gossling, actrița australiană a purtat outfituri inspirate de celebra păpușă adorată de fetițele din întreaga lume.

Cel mai sofosticat look actrița l-a bifat l-a premiera de la Los Angeles, unde a purtat o rochie neagră elegantă, inspirată de o păpușă Barbie din anii ’60. Ținuta cu paiete și cu un volan volumins i s-a potrivit de minune. Margot Robbie și-a completat look-ul cu o pereche de mănuși, un colier statement și cu o coafura retro.

Nici celelalte outfituri purtate de Margot pentru promovarea filmului nu sunt mai prejos. Vedeta a făcut senzație și cu ținuta de “Barbie stewardesă”. Intră în GALERIA FOTO de mai jos pentru a vedea și restul ținutelor.

Pentru rolul Barbie, Margot Robbie ar fi primit 12,5 milioane $. Deși nu a apărut încă în cinematografe, filmul a primit recenzii pozitive din partea criticilor, care laudă atât actorii, cât și costumele purtate de aceștia.

Sursa foto: GERRT IMAGES/PROFIMEDIA

  • Cinci ținute chic în care Margot Robbie a promovat filmul Barbie. La premiera mondială a arătat fabulos

related posts

Modifică setările cookies