Margot Robbie și Jennifer Aniston, cele mai fermecătoare apariții la Critics Choice Awards. DiCaprio și De Niro, imposibil de ignorat


Oriunde își face apariția Margot Robbie fascinează cu frumusețea ei. Așa s-a întâmplat și la decernarea premiilor Critics Choice Awards, acolo unde a atras toate privirile într-o superbă rochie roșie. Iată cele mai spectaculoase apariții de pe covorul roșu la Critics Choice Awards.
Nu a câștigat nici de data asta premiul pentru cea mai bună actriță, însă tot cea mai admirată pe covorul roșu a fost! Margot Robbie a fost fermecătoare într-o superba rochie roșie Balmain, cu umerii goi, cu decorații florale.

O ținută în același ton a avut și Emily Blunt, care a purtat o rochie roșie de la Armani Prive.Emma Stone, câștigătoare la categoria “Cea mai bună actriță”, a fost întruchiparea eleganței într-o rochie neagra Louis Vuitton. Vezi imaginea in GALERIA FOTO DE MAI JOS!

Pe negru au mizat și Jennifer Aniston și Reese Witherspoon, care au avut două dintre cele mai reușite ținute ale serii.

Paparazzii au fost cu ochii și pe Leonardo DiCaprio, pe care l-au surprins în compania legendarului Robert De Niro.

Sursa foto: Getty Images

  • Margot Robbie și Jennifer Aniston, cele mai fermecătoare apariții la Critics Choice Awards. DiCaprio și De Niro, imposibil de ignorat

related posts

Modifică setările cookies