Show-ul Balenciaga la Paris Fashion Week: modele lipite cu scotch, rochie din sutiene și blugi pe post de bluză


Deși nu la fel de bizară ca alte dați, noua colecție Balenciaga, prezentată în cadrul Paris Fashion Week, a avut câteva elemente “surpriză”, care au facut deliciul fanilor.


Directorul creativ al brandului, Demna Gvasalia, cunoscut simplu ca “Demna”, și-a prezentat noua colecție sub privirile noului ambasador al brandului, Kim Kardashian. Vedeta de reality show și-a făcut apariția la eveniment într-o superbă rochie neagră din dantelă, cu eticheta Balenciaga încă atașată.

Fanii au fost dezamăgiți de decizia lui Kim de a rămâne în continuare fidelă brandului, după numeroasele scandale în care a fost implicat. “Este o ipocrită, banii sunt tot ceea ce contează pentru ea!”, au comentat internauții.

Mai puțin șocantă ca alte dați, colecția a avut totuși câteva elemente-surpriză. Una dintre atracțiile serii a fost o rochie făcută din sutiene. Reacțiile fanilor pe pagina de Instagram au fost împărțite:

“Iconic!”, “Operă de arta!”, au spus fascinații unii dintre fani. Alții nu au fost atât de impresionați: “Și studenții de la Arte ar fi făcut o colecție mai bună!”

Urmând viziunea directorului creativ, unele modele au defilat pe scenă cu benzi de scotch lipite pe haine.

Unul dintre modele a defilat cu o pereche de blugi pe post de bluză.

Desigur, nu au putut lipsi nici încălțările supradimensionate.

Vezi imagini în GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa foto: Getty Images/Balenciaga  • Show-ul Balenciaga la Paris Fashion Week: modele lipite cu scotch, rochie din sutiene și blugi pe post de bluză

related posts

Modifică setările cookies