Kim Kardashian, obsedată de “pantacolanții” de la Balenciaga. Vedeta îi poartă zi de zi, în diverse culori


Kim Kardashian este, de departe, cel mai mare fan Balenciaga. Vedeta poartă adesea ținutele lor excentrice, iar de câteva zile nu mai iese din “pantaleggins” – un fel de colanți cu toc cu încălțări încorporate, extrem de lucioși și mulați.


Practic, Kim are “pantacolantii” în aproape toate culorile. În cei roz, aproape că nici nu te poți uita la ea fără ochelari de soare :) Vedeta i-a purtat cu mândrie la o ședință foto, unde s-a îmbrăcat în roz din cap până-n picioare. Păpușă Barbie cu siguranță ar fi invidioasă :) 

 

Sursa foto: PROFIMEDIA

Aflată într-o escapadă romantică la Londra cu iubitul ei Pete Davidson, vedeta de reality show a mai scos din valiză încă două perechi de pantaleggins și a defilat cu ele prin magazinele de fițe din capitala Angliei.

În caz că v-au cucerit și pe voi și vreți o pereche, prețul lor este în jur de 2400 de euro. Un chilipir :)

 De curând, Kim Kardashian a slăbit 7 kilograme în numai trei săptămâni pentru a încăpea în legendara rochie a lui Marilyn Monroe, la Met Gala. 

“Am purtat un costum de saună de două ori pe zi, am alergat pe bandă, am renunțat complet la zahăr și la carbohidrați, am mâncat cele mai puțin calorice legume și proteine. Nu m-am înfometat, dar am ținut o dietă strictă”, i-a mărturisit Kim reporterului de la Vogue, chiar pe covorul roșu de la Met Gala.

Kim Kardashian tocmai și-a îndeplinit un vis mai vechi: a apărut pe coperta revistei Sports Illustrated. Însă fanii revistei au fost revoltați și i-au numit pe editori “ipocriți”și “patetici”. În urmă cu câteva luni, reprezentanțîi revistei au anunțat că de acum nu se mai concentrează doar pe femei care arată bine în bikini, ci pe femei-etalon, cu povești inspiratonale.

“Este cu adevărat jenant. După ce v-ați concentrat să arătați femei normale care sunt incredibile… Asta faceți?!”, a scris un fan.

“Nu e o mișcare bună pentru voi!”, “Ce copertă dezamăgitoare!”, “Este pentru prima oară când nu voi cumpăra revista!”, “Nici eu nu o să cumpăr. Mersi Kim că m-ai ajutat să salvez 10 dolari”, “Kim Kardashian este exact opusul frumusețîi naturale. Încurajează tulburările alimentare și photpshopul”, au scris fanii revistei.

“Rușine că recompensați o femeie cu zero talent, care a folosit o casetă xxx ca să ajungă cine e azi”, “Cea mai proastă copertă din toate timpurile”, au mai spus și alții.

  • Kim Kardashian, obsedată de “pantacolanții” de la Balenciaga. Vedeta îi poartă zi de zi, în diverse culori

related posts

Modifică setările cookies