Toată lumea a vorbit numai despre rochia ei, dar nici sandalele nu sunt de ignorat. Cu ce a fost încălțată Kim Kardashian la Met Gala


Kim Kardashian este, an de an, una dintre vedetele incontestabile de la Met Gala. Aparițiile ei sunt intens comentate, pentru că mereu vine cu câte un element șocant.


În trecut a defilat într-o rochie care… picura, în urmă cu doi ani a defilat într-o rochie a lui Marilyn Monroe, după ce a slăbit 10 kg ca să încapă în ea, iar anul acesta și-a chinuit talia într-o rochie imposibil de îngustă. Însă, se pare că asta nu e tot! Nici sandalele nu au fost mai comode!

După Met Gala, toată lumea a vorbit numai despre rochia ei care “dă un exemplu prost tinerelor” și puloverul scămoșat pe care l-a purtat pe deasupra și care “i-a ruinat look-ul”. Acum însă vedeta a postat câteva imagini de la Making of, iar sandalele sunt un nou subiect de discuție.

După eveniment, Kim a explicat că a ales acest model imposibil de sandale, cu o talpă uriașă și fără toc, pentru că altfel, în niște sandale normale cu toc, s-ar fi împiedicat în rochie la orice pas. Așa că soluția a fost să încalțe aceste sandale, în care pare absolut imposibil să faci un pas. Cu toate astea, Kim s-a descurcat onorabil și nu s-a împiedicat.

Sursa foto: Getty Images

“Tocul ăla invizibil e nebunie curata! Cu siguranță aș fi căzut!”, a scris sora ei, Khloe, într-un comentariu pe Instagram.

“Cred că eu aș fi făcut o greșeală și aș fi căzut pe spate”, i-a comentat și Serena Williams.

  • Toată lumea a vorbit numai despre rochia ei, dar nici sandalele nu sunt de ignorat. Cu ce a fost încălțată Kim Kardashian la Met Gala

related posts

Modifică setările cookies