Kim Kardashian, cu geantă Hermès Birkin de 300.000 de dolari la un meci de fotbal


Kim Kardashian a zburat până în Japonia ca să vadă amicalul de lux dintre echipa lui Cristiano Ronaldo (Al-Nassr) și francezii de la Paris Saint Germain (PSG). Și a făcut-o în stil mare, fiindcă a purtat o geantă de lux pe care puține femei și-o permit.


Kim Kardashian a făcut senzație cu ținuta ei, la Osaka, orașul în care s-a disputat partida amicală dintre Al-Nassr și PSG. Starleta de 42 de ani s-a îmbrăcat casual, ca pentru stadion, însă pantalonii gri tip combinezon moto i-a asociat cu o geantă Hermès Birkin rară, din piele de crocodil.

Prețul unui astfel de accesoriu variază între 150.000 și 600.000 de dolari, însă o piesă similară s-a vândut la o licitație din 2014 cu peste 300.000 de dolari. Vezi cum arată geanta în GALERIA FOTO de mai jos!

Conform experților, geanta în cauză este una dintre cele mai rare și mai dorite accesorii din piele din această categorie. Însă, nu orice femeie își permite una. 

În topul celor mai scumpe genți din lume figurează și o geantă Hermès Birkin decorată cu 2.000 de diamante. Prețul ei ajunge la 1,9 milioane de dolari.

Anamaria Prodan este și ea mare colecționară de genți Hermès Birkin. Înainte de divorțul de Reghe, el era cel care o răsfăța cu poșete de lux. Acum și le cumpără singură.

Fotografii: Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: 

  • Kim Kardashian, cu geantă Hermès Birkin de 300.000 de dolari la un meci de fotbal

related posts

Modifică setările cookies