Kanye West, apariție bizară: a venit la prezentarea noii colecții Givenchy cu o proteză dentară pe care scria Balenciaga


Îi place să fie în centrul atenției și să șocheze, așa că nu e de mirare că rapperul Kanye West a mai bifat încă o apariție excentrică la Paris Fashion Week.


Artistul, care zilele trecute a venit la un alt eveniment de fashion în șlapi cu diamante și șosete, a găsit o altă metodă să se facă remarcat.

Îmbrăcat în haine negre din noua sa colecție în colaborare cu Balenciaga, cu deja celebrele cizme de cauciuc butucănoase, cu șapcă pe cap și cu o barbă stufoasă – așa și-a făcut Kanye West apariția la prezentarea noii colecții Givenchy. Deși pare un om al străzii neîngrijit, numai cizmele costă 800 de euro.

Însă piesa de rezistență a look-ului său a fost o bizară proteză dentară neagră, pe care scria Balenciaga. Ca să iasă în evidență, Ye, așa cum își spune rapperul acum, a stat non stop cu gura deschisă.

Practic, a fost o reclamă ambulantă la noua să colecție în claborare cu Balenciaga. Ulterior, rapperul a defilat el însuși pe scenă în noile creații.

 

 

 

În ultimii ani, Kanye West a fost mai mult în centrul atenției cu problemele sale psihice și cu divorțul de Kim Kardashian decât cu preocupările artistice.

 

@voguemagazine As seen on the Balenciaga runway today during #ParisFashionWeek, this is us walking into the office tomorrow morning. #fashionforyou ♬ original sound - Vogue

Mai nou, rapperul și-a pus la imaginea de profil de pe Instagram o poză cu fosta sa soacra, Kris Jenner, cu care se afla în conflict.

 

SURSA FOTO: PROFIMEDIA

 

  • Kanye West, apariție bizară: a venit la prezentarea noii colecții Givenchy cu o proteză dentară pe care scria Balenciaga

related posts

Modifică setările cookies