Soția lui Kanye West, apariție taxată dur de fani. Ce ținută scandaloasă a purtat pentru o reclamă


Bianca Censori (27 de ani) a stârnit critici aprinse în mediul online după ce s-a afișat aproape goală pe Instagram. Noua soție a lui Kanye West face reclamă unei noi linii vestimentare a brandului „Yeezy”, pe care fanii nu o consideră modă.


Soția lui Kanye West pendulează de la o extremă la alta. Bianca Censori, care a înlocuit-o pe Kim Kardashian în viața lui Kanye West, i-a scandalizat pe cei care o urmăresc online cu „noua creație vestimentară” a brandului Yeezy.

Tânăra fotomodel și-a acoperit zonele intime cu un soi de bandă adezivă, în timp ce singurele articole vestimentare veritabile sunt cizmele cu vârf ascuțit, de culoare neagră, pe care le are în picioare.

Acest lucru este lipsit de respect. Dintre toate lucrurile creative care puteau fi făcute”, a scris cineva pe Instagram.

După părerea mea, asta nu este modă. Nu este nevoie de un geniu pentru a acoperi cu bandă părți vitale ale corpului unei femei și a vinde pentru o sumă stupidă de bani. Kanye se ia de Kim pentru felul în care își crește copiii. În timp ce își prostituează actuala soție și îi spune modă”, a tunat altă admiratoare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mowalola (@mowalola)

Creația aparține designerului de modă de origine nigeriană Mowalola Ogunlesi, care lucrează pentru brandul Yeezy. În vârstă de 28 de ani, creatoarea de modă e recunoscută pentru tiparele ei neconvenționale.

Bianca Censori și Kanye West au avut o apariție bizară în public, recent. Cei doi au iscat numeroase controverse cu ținutele imposibil de ignorat.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

  • Soția lui Kanye West, apariție taxată dur de fani. Ce ținută scandaloasă a purtat pentru o reclamă

related posts

Modifică setările cookies