Kanye West și soția, apariție de prost gust pe străzile din Roma. El desculț, ea cu lenjeria la vedere


Americanii poate s-au mai obișnuit cu aparițiile lor excentrice, însă cu siguranță italienii, cunoscuți pentru stilul lor impecabil, au fost șocați când i-au văzut! Kanye West și “soția” sa, Bianca Censori, continuă să facă “furori” în Italia cu ținutele lor excentrice, greu de înțeles pentru mulți dintre noi.


Mai întâi i-au oripilat pe turiștii din Florența, iar acum a venit rândul celor din Roma! Kanye West și Bianca Censori au fost surprinși la un concert al lui Travis Scott, îmbracați în stilul lor caracteristic, bizar și lipsit de bun gust.

Kanye a ieșit pe stradă desculț, iar Bianca pare că a ieșit în public cu ceea ce ar fi trebuit să poarte pe… dedesubtul hainelor! Aceasta are un dres alb transparent, pe sub care i se distinge perfect lenjeria intimă. Pe cap poartă un accesoriu la fel de ciudat ca și restul ținutei.

Cu o zi înainte, Bianca a avut o apariție similară, lăsând aceeași impresie – că a uitat să își pună și restul hainelor.

De-a lungul timpului, rapperul, care e și… designer în timpul liber, și-a influențat iubitele din punct de vedere vestimentar, începând de la Amber Rose până la, mai nou, “soția” sa, Bianca Censori.

Însăși Kim Kardashian a mărturisit într-un interviu că fostul soț i-a spus că începutul relației că are un stil oribil și a pus-o să își arunce toate hainele din garderobă.

Astfel, vedeta de realiy show a avut o nouă abordare în materie de fashion, cu Kanye drept consilier. "Stilul meu era amuzant, drăguț și seducător. Foarte colorat și trendy. Când am început să ies cu Kanye, mi-a zis: "Iubito, ai atâtea sandale și platforme cu ținte și pietricele, e prea mult! Pot să îmi aduc stilistul să iți aranjeze un pic garderoba?" M-am îndrăgostit totuși și de acest stil încă sexy, dar mai simplu", a spus Kim în Glamour.

Sursa foto: PROFIMEDIA

  • Kanye West și soția, apariție de prost gust pe străzile din Roma. El desculț, ea cu lenjeria la vedere

related posts

Modifică setările cookies