Kim Kardashian, ţinută extravagantă la un meci de baschet din NBA


Kim Kardashian (39 de ani) şi soţul ei, Kanye West, s-au numărat luni seară printre VIP-urile care au urmărit meciul de baschet din liga nord-americană (NBA) dintre Los Angeles Lakers şi Cleveland Cavaliers.


Celebrul cuplu au luat loc în primul rând al tribunelor, la câţiva paşi de baschetbaliştii care au făcut spectacol pe teren la Staples Center din LA. Presa tabloidă de peste Ocean a remarcat imediat că în partida urmărită de Kim a evoluat şi Tristan Thompson (la Cavaliers), nimeni altul decât fostul iubit al lui Khloe Kardashian.

FOTO ÎN GALERIE

Vezi și Kim Kardashian în cea mai mulată ținută posibilă. “Oare cum respiră în așa ceva?”

Impresionantă a fost şi ţinuta aleasă de Kim Kardashian pentru această ieşire în oraş. Protejându-se de frig cu o geacă de puf de culoare neagră, vedeta şi-a etalat extravaganţa cu o pereche de ghete sclipitoare, dar şi cu pantalonii tip piele de şarpe. 

De asemenea, vedeta a optat pentru o coafură extrem de elegantă, cu părul prins în vârful capului, asortată cu nişte ochelari de lux. Cel mai probabil, Kim a purtat la gât şi colierul personalizat prmit cadou de la Kanye West în urmă cu câteva zile.

FOTO Getty Images

Vezi și Kim Kardashian dă în judecată un doctor pentru că s-a folosit de numele ei

  • Kim Kardashian, ţinută extravagantă la un meci de baschet din NBA

related posts

Modifică setările cookies