Kanye West face experimente vestimentare pe iubitele sale. Cele mai bizare ținute în care au fost surprinse


Kanye West se crede un adevărat vizionar în ceea ce privește moda, așa că încearcă să își impună ideile excentrice și în stilul iubitelor sale.


De-a lungul timpului, rapperul, care e și… designer în timpul liber, și-a influențat iubitele din punct de vedere vestimentar, începând de la Amber Rose până la, mai nou, “soția” sa, Bianca Censori. 

Însăși Kim Kardashian a mărturisit într-un interviu că fostul soț i-a spus că începutul relației că are un stil oribil și a pus-o să își arunce toate hainele din garderobă. Astfel, vedeta de realiy show a avut o nouă abordare în materie de fashion, cu Kanye drept consilier. 

"Stilul meu era amuzant, drăguț și seducător. Foarte colorat și trendy. Când am început să ies cu Kanye, mi-a zis: "Iubito, ai atâtea sandale și platforme cu ținte și pietricele, e prea mult! Pot să îmi aduc stilistul să iți aranjeze un pic garderoba?" M-am îndrăgostit totuși și de acest stil încă sexy, dar mai simplu", a spus Kim în Glamour.

Ulterior, Kim a început să poarte chiar haine create de Kanye pentru brandul său Yeezy.

După Kim, Kanye și-a exersat stilul pe Julia Fox, însă, mai nou, aparițiile rapperului și ale noii iubite sunt de-a dreptul ridicole. Kanye și Bianca Censori șochează la fiecare aparite cu ținutele lor ciudate.

Vezi în galeria foto de mai jos cele mai bizare ținute în care iubitele lui Kanye West au fost văzute de-a lungul timpului.

Sursa foto: GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
  • Kanye West face experimente vestimentare pe iubitele sale. Cele mai bizare ținute în care au fost surprinse

related posts

Modifică setările cookies