Kanye West și soția, apariție bizară în public. Rapperul a căzut în dizgrație după ce a iscat numeroase controverse


De la unul dintre cei mai în vogă rapperi și designeri vestimentari, Kanye West a ajuns persona non grata. Artistul, care a fost interzis și pe Twitter după o mulțime de declarații controversate, este acum evitat de marile branduri, cu care colabora cu succes nu cu mult timp în urmă.


Adidas și Balenciaga au încetat colaborarea cu el, după ce colecțiile realizate împreună s-au vândut ca pâinea caldă. Acum Kanye continuă să șocheze lumea modei pe cont propriu, prin brandul sau, Yeezy. Mai mult, acesta s-a căsătorit cu designerul architectural al brandului, Bianca Censori. 

 

Sursa foto: PROFIMEDIA

Cum era de așteptat, aparițiile celor doi împreună sunt un adevărat spectacol, din toate punctele de vedere. În cele mai noi imagini surprinse de paparazzi, Kanye nu dezamăgește și este la fel de bizar îmbrăcat cum ne-a obișnuit până acum.

Rapperul poartă o pereche de pantaloni ultra mulați negri și cu ceva ce seamănă cu genunchiere și apărători de fotbal. Încălțările sale sunt practic imposibil de ignorat. Nici bluza neagră lucioasă nu e mai prejos.

Bianca este și ea în ton cu soțul. Poartă o pereche de colanți și un top ultra scurt fără sutien. Telefonul și-l poartă băgat în colanți, în lipsa unei poșete.

Însă, atât Bianca, cât și Kanye sunt eclipsați de prietena lor mult mai înaltă, care i-a însoțit la plimbare :)

  • Kanye West și soția, apariție bizară în public. Rapperul a căzut în dizgrație după ce a iscat numeroase controverse

related posts

Modifică setările cookies