Decolteul Salmei Hayek, irezistibil și pentru bărbați cu 25 de ani mai tineri. Cele mai sexy apariții de la Globurile de Aur


Salma Hayek s-a făcut remarcată pe covorul roșu de la Globurile de Aur 2023 cu rochia sa Gucci extrem de decoltată. Decolteul actriței a fost irezistibil și pentru Austin Butler, cu 25 de ani mai tânăr că ea.


Austin Butler, actorul care l-a interpretat magnific pe Elvis în filmul lui Baz Luhrmann, a fost numai un zâmbet pe covorul roșu. În vârstă de 31 de ani, Butler pare fermecat de Salma Hayek, alături de care a pozat pentru paparazzi. Actorul nu a fost atât de zâmbitor nici măcar când și-a ridicat statueta pentru cel mai bun actor într-un film dramatic :)

La 56 de ani, Salma Hayek arată fenomenal și nu se observă diferența de 25 de ani dintre ea și actorul din “Elvis”. 

Cel mai sexy look de pe covorul roșu la Globurile de Aur 2023 l-a avut modelul Heidi Klum. Însă rochia ei a fost considerată nepotrivită pentru un asemenea eveniment, așa că a fost încadrată la “vedete prost îmbrăcate” de către criticii de moda.

Foto: Heidi Klum, considerată mult prea sexy pentru Globurile de Aur

Nici Selena Gomez nu i-a impresionat pe critici, cu rochia să care nu a pus-o deloc în valoare.

Intră în GALERIA FOTO de mai jos să vezi însă cele mai apreciate ținute ale serii la Globurile de Aur: Margot Robbie, Lilly James și Michelle Williams au impresionat cu rochiile lor.

Sursa foto: GETTY IMAGES

  • Decolteul Salmei Hayek, irezistibil și pentru bărbați cu 25 de ani mai tineri. Cele mai sexy apariții de la Globurile de Aur

related posts

Modifică setările cookies