Demi Moore strălucește printre vedete cu 30 de ani mai tinere la Cannes. Ținuta în care a eclipsat pe toată lumea


Demi Moore continuă parada de ținute spectaculoase în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. Chiar dacă nu mai este preferata marilor regizori, rămâne preferata marilor designeri și branduri, care o invită la cele mai importante evenimente din showbiz.


Actrița în vârstă de 61 de ani a fost printre cele mai admirate vedete la premiera filmului The Substance. Demi și-a făcut apariția într-o rochie etravaganta, tip sirenă, care i-a pus talia de viespe în valoare.

Aceasta a mai fost admirată și la un eveniment organizat de brandul Chopard, unde a impresionat într-o superba rochie din paiete albastre, cu umerii goi.

Festivalul de la Cannes nu duce lipsă de vedete și nici de ținute spectaculoase. Eva Longoria a fost printre cele mai fotografiate vedete ale serii la premiera filmului “Emilia Perez”, într-o rochie cu multe decupaje îndrăznețe.

Principalele protagoniste ale filmului “Emilia Perez”, Zoe Saldana și Selena Gomez, au fost și ele încântătoare.

Foto: Selena la photocall "Emilia Perez"

Unele vedete au riscat în ținute sumare, încercând să atragă atenția și asupra lor. Intră în GALERIA FOTO de mai jos pentru a le vedea rochiile excentrice.

Sursa foto: Getty Images  • Demi Moore strălucește printre vedete cu 30 de ani mai tinere la Cannes. Ținuta în care a eclipsat pe toată lumea

related posts

Modifică setările cookies