Designerul Dorin Negrău își prezintă noua colecție la New York Fashion Week în plină pandemie!


Este primul designer român care își transmite online colecția la New York Fashion Week!


Pandemia nu l-a împiedicat pe designerul român Dorin Negrau să lucreze la noua lui colecție pe care o va prezenta la New York Fashion Week în perioada 11-16 septembrie. Astfel, pentru piața de modă din America, Negrău a pregătit lansarea colecției de vară 2021 precum  și intrarea  într-un  nou  magazin  în  USA, până la  finele  acestui an. Dorin Negrău duce pe podiumul de la New York Fashion Week o colecție inspirată din motivele tradiționale românești, mai precis, din Țara Crișurilor, din Bihor!

“Este prima dată când nu sunt fizic la New York Fashion Week. Prezint acum acolo o colecție pe care am realizat-o special pentru New York,  încă de anul trecut am început să lucrez la ea, pentru că știam că asta va fi! Colecția este inspirată din Țara Crișurilor din Bihor și are un nume foarte interesant, “Bate vântul”, tradus în limba engleză prin “The Winds Blows”, unde, bineînțeles, că ia și motivele tradiționale sunt la loc de cinste în colecție! Sunt în jur de  40 de ținute Dorin Negru în prezentare. Filmarea s-a făcut la București, la Muzeul Satului, s-a lucrat cu modele din România și am trimis filmulețul realizat aici acolo, la New York, de unde ei îl vor transmite pe canalele lor. Colecția este inspirată dintr-o broderie din Țara Crișurilor – Bihor”, a declarat Dorin Negrau.

“În toată povestea asta cu pandemia ce este foarte ok este că eu mi-am valorificat timpul extraordinar de bine și de frumos, plus că am trecut într-o selecție foarte interesantă de colaboratori și la New York. Am un magazin cu care voi începe o colaborare, până la sfârșitul anului voi intra și acolo și  un nou showroom cu un nou agent de PR la New York, ceea ce pentru mine e un lucru și un pas foarte mare în plină pandemie. Sper să și funcționeze! Am valorificat maxim timpul cu pandemia. Colecția pe care am făcut-o acum și tot ceea ce am filmat a fost foarte interesant pentru că s-a făcut cu păstrarea distanței. Eu prin telefon de la Bihor,  echipa și cei care erau în backstage-ul meu erau la Muzeul Satului în București! A fost o super mega nebunie dar  le-a plăcut mult ce a ieșit și celor de la New York! În plus, această colecție intră oficial în vânzare la Târgul de la Paris, alături de toată nebunia și toată echipa mea de la New York care va fi prezentă la Paris, când se va declanșa sezonul de vânzări. Deci, cumva o lansez la New York, dar vânzările încep de la Paris”, mai spune designerul.

Cei care vor să urmărească online colecția lui Dorin Negrău de la New York Fashion Week, se pot loga pe link-ul pe care designerul l-a anunțat pe pagina să de Facebook!

“Va invit să urmăriți lansarea colecție #dorinnegrau vara 2021 la NYFW pe data de 13 septembrie 2020, ora 20.00 (1PM New York) accesând înscrierea în prealabil pe linkul https://m.youtube.com/channel/UC3s2rTRDjeAallBjQLN2xXg sau pe aplicația de mobil FNL Network, Ticketmundo Play, FashionTV “ .

  • Designerul Dorin Negrău își prezintă noua colecție la New York Fashion Week în plină pandemie!

related posts

Modifică setările cookies