Dorin Negrău, designerul român care a îmbrăcat-o pe Alessandra Ambrosio


Dorin Negrău se bucură de mare succes peste hotare. După ce a îmbrăcat mai multe celebrități precum Jennifer Lopez, creatorului de modă i s-a îndeplinit un vis! A țintit sus și a reușit.


Negrău a reușit să apară în paginile revistelor internaționale cu piese vestimentare unice, de inspirație tradițional românească. Astfel, când a fost la  săptămâna modei de la New York a bifat o colaborare de excepție. Agentul său de la New York i-a făcut o mare surpriză!  Alessandra Ambrosio a apărut în ținute semnate Dorin Negrău în revista Harper’s Bazaar.

Ce spune designerul român despre acest lucru? Este cât se poate de încântat! “A fost o surpriză mega plăcută să colaborez cu un Înger Victoria’s Secret și pe deasupra brazilian (cele două dorințe ascunse ale mele! (râde)). Revista a apărut chiar în luna februarie, de ziua mea. Și recent am fost surprins că acest pictorial  va fi publicat și în alte ediții internaționale”, a mărturisit pentru Perfecte.ro, Dorin Negrău! 

Ce se poartă în sezonul de vară?
 
Am aflat tot de la creatorul de modă și tot pentru Perfecte.ro: “In sezonul de vară se poartă foarte mult alb, în linii ușor masculine, cu volume asimetrice și supradimensionate, susținute de feminitatea volanelor și pliseurilor asimetrice!”.
 

  • Dorin Negrău, designerul român care a îmbrăcat-o pe Alessandra Ambrosio

related posts

Modifică setările cookies