E regină, dar “reciclează” ținute! Letizia a Spaniei, apariție sexy într-o rochie din piele neagră


Regina Letizia nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai frumoase regine din lume și este nelipsită din topul celor mai bine îmbrăcate femei, fiind un etalon în materie de stil și eleganță.


Soția Regelui Felipe al VI-lea a întors din nou toate privirile la ultimul eveniment la care a participat. Regina Spaniei a fost invitată la Famelab 2021, o competiție internațională de comunicare în știință. Evenimentul a avut loc la Madrid, capitala Spaniei. 

Letizia (49 de ani) a purtat o rochie neagră din piele, cu o curea care i-a evidențiat talia subțire. Regina a accesorizat ținuta cu o pereche de stiletto nude. Monarhul și-a prins părul și a optat pentru un look natural.

Se pare că rochia de piele se numără printre preferatele ei, pentru că nu este prima dată când o îmbracă. Mai mult, Regina Letizia obișnuiește să recicleze ținute, fapt care i-a adus și mai multă simpatie din partea spaniolilor. 

Letizia a purtat același outfit și în martie 2019, când a participat la inaugurarea celei de-a 38-a ediție a Târgului Internațional de Artă Contemporană, de la Madrid. 

Citește șiRegina Letizia a Spaniei, apariție spectaculoasă într-o rochie de 180 de euro

Letizia a devenit regina Spaniei în iunie 2014, în urma abdicării Regelui Juan Carlos. Atunci soțul ei, Felipe de Asturia a devenit Regele Felipe al VI-lea. Cei doi s-au căsătorit în mai 2004 și au două fete împreună: Leonor și Sofia. 

Fotografii: Getty Images
 
Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Andreea Esca - Față în față cu Marius Manole
 
 
  • E regină, dar “reciclează” ținute! Letizia a Spaniei, apariție sexy într-o rochie din piele neagră

related posts

Modifică setările cookies