Letizia, regina cu cel mai îndrăzneț stil vestimentar. Impresionează la fiecare apariție cu outfiturile ei cool


Spre deosebire de Casa Regală din Marea Britanie, cea Spaniolă nu este atât de riguroasă în ceea ce privește stilul vestomentar. Așa că Regina Letizia are o garderobă diversă, spre încântarea admiratoarelor ei.


În comparație cu Kate Middleton, care are un stil vestimentar mai sobru și previzibil, Letizia surprinde uneori cu alegerile sale în materie de haine. De exemplu, Prințesa de Wales nu ar purta niciodată haine de piele.

Regina Letizia le adoră și apare adesea în astfel de ținute. La cea mai recentă apariție în public, într-o vizită la oficială la un spital din Barcelona, a purtat un outfit bordo, compus din pantaloni de piele, un pulover mulat și stiletto. 

Chiar și la mărimea tocului, preferințele ei sunt diferite de ale lui Kate Middleton. Prințesa de Wales poartă tocuri mai mici, în vreme ce Letizia, chiar daca suferă de o boală care îi provoacă durere la picioare, prefer pantofii cu toc înalt și subțire. 

Nu se ferește să poarte rochii cu spatele sau cu umerii goi. În vârstă de 50 de ani, Letizia a impresionat adesea cu musculatura brațelor ei bine definită, semn că nu sare peste ședințele de fitness.

Nu rata GALERIA FOTO de mai jos!
Sursa foto: GETTY IMAGES
 
  • Letizia, regina cu cel mai îndrăzneț stil vestimentar. Impresionează la fiecare apariție cu outfiturile ei cool

related posts

Modifică setările cookies