De la cercei de 9 lei la rochii de 95. Piese din garderoba lui Kate Middleton, accesibilă oricărei fashioniste


Kate Middleton impresionează adesea cu stilul său vestimentar și demonstrează că nu trebuie să porți hainele de mii de euro ale marilor designeri ca să arăți impecabil. 


Nu că i-ar lipsi din garderobă asemenea piese spectaculoase. Ducesa de Cambridge este însă și fan al brandurilor de masă și adesea și-a făcut apariția la evenimente importante în ținute de la Zara, Asos sau H&M.

De cele mai multe ori, Kate Middleton combină piesele vestimentare accesibile cu cele foarte scumpe. Deși uneori este accesorizată cu bijuterii în valoare de sute, chiar milioane de euro, Ducesa a purtat chiar și cercei de 1.5 lire sterline. Adică 9 lei. 

Piese vestimentare accesibile ce se regăsesc în garderoba lui Kate Middleton 

Rochie Zara de 95 de lei


Ducesa de Cambridge a atras toate privirile la vizita sa de la University College din Londra într-o rochie de la Zara, care costă doar 95 de lei. Acesta a combinat-o cu o pereche de stiletto Hugo Boss.

Cercei de la Accesorize de 9 lei


În 2019, Kate a purtat o pereche de cercei de la Accesorize de numai 9 lei, la reducere, cu o rochie în valoare de 9500 de lei.

Teniși de 116 lei de la M&S


Fanele lui Kate Middleton au epuizat stocurile de teniși de la M&S după ce Ducesa a apărut în public cu o pereche care a costat numai 116 lei. În general, așa se întâmplă cu toate piesele vestimentare accesibile pe care aceasta le îmbracă.

Rochie de la ASOS de 200 de lei


Kate e fan și al shoppingului online, așa că de mai multe ori a fost văzută purtând outfituri de pe ASOS, cum ar fi această rochie chic. “Legenda” spune că în numai 30 de minute de la apariția primei poze cu Ducesa în această ținută, stocul s-a epuizat. Pe toate măsurile!

Pulover de 350 de lei de la Warehouse


În 2019, într-o vizită la Muzeul de Istorie Naturală din Londra, Kate a arătat spectaculos într-un pulover de la Warehouse.

Sacou de la H&M de 350 de lei


Kate a bifat o alta apariție accesibilă de Sf. Patrick, într-un sacou verde H&M. Un top de la același brand l-a purtat și în ziua în care s-a vaccinat.

Rochie Topshop, de 500 de lei


În turneul din India din 2016 a atras toate privirile cu o rochie Topshop, în valoare de 500 de lei.

Și acestea sunt doar câteva din ținutele accesibile din garderoba lui Kate Middleton.

Foto: Getty, Profimediaimages.ro

Intrebarea Mesei Rotunde cu Alex Bogdan - "Nu am putut sa dansez la Simona Halep, la nunta"

  • De la cercei de 9 lei la rochii de 95. Piese din garderoba lui Kate Middleton, accesibilă oricărei fashioniste

related posts

Modifică setările cookies