Una mai elegantă ca alta! Kate Middleton și Megan Markle, apariții impecabile în public


Ambele sunt recunoscute pentru stilul lor impecabil și elegant, iar cele mai recente apariții reprezintă o dovadă în plus că Megan Markle și Kate Middleton sunt încântătoare la fiecare eveniment.


Prințesa de Wales a participat la o recepție la Palatul Buckingham într-o superbă rochie roșie, creată de designerul britanic Jenny Packham. Kate și-a completat look-ul desăvârșit cu o pereche de cercei de diamante care au aparținut reginei și cu tiara preferată a Prințesei Margaret, sora Reginei Elisabeta.

Apariția Prințesei de Wales a avut loc la câteva ore după ce Megan Markle a primit un premiu pentru contribuția ei împotriva rasismului la gala The Ripple of Hope, unde un bilet de intrare poate ajunge și până la un milion de dolari. Printre foștii câștigători ai marelui premiu se numără Joe Biden, Barack Obama și Hillary Clinton.

Megan Markle și-a făcut apariția la prestigiosul eveniment purtând o rochie Louis Vuitton, cu umerii goi. 

Fiica lui Robert F. Kennedy, Kerry Kennedy, a dezvăluit luna trecută că a ales să-i onoreze pe Harry și Meghan cu acest premiu pentru că au adoptat o poziție „eroică” împotriva „rasismului structural” în Monarhia Britanică.

SURSA FOTO: GETTY IMAGES

  • Una mai elegantă ca alta! Kate Middleton și Megan Markle, apariții impecabile în public

related posts

Modifică setările cookies