De ce Kate Middleton poartă doar pantofi cu toc de 10 cm


 
Ducesa de Cambridge este cunoscută pentru aspectul ei elegant și clasic și alege mereu încălțăminte înaltă. Care este motivul din spatele acestei alegeri fashion?


Soția prințului William, Kate Middleton (40 de ani), obișnuiește să-și încânte fanii cu aparițiile sale publice în ținute rafinate, de bun gust, care sunt cel mai adesea copiate de către femei. Iar fanele sale au observat, cu siguranță, că o constantă a garderobei Ducesei de Cambridge sunt pantofii escarpin cu toc stiletto, care întotdeauna îi completează perfect outfitul.

Rupert Sanderson, designerul de pantofi al Ducesei, a dezvăluit într-un articol din "Daily Mail" de ce Kate Middleton poartă întotdeauna tocuri de 10 centimetri. Chipurile, fiecare femeie care poartă această înălțime specifică se transformă "într-o zeiță". "Silueta ei se schimbă instantaneu: capul i se ridică, partea lombară a spatelui se curbează, umerii i se lărgesc ușor și mușchii gambei se strâng. Din acel moment, ea, la propriu, merge mai înaltă", descrie el efectul.

De asemenea, mai este un factor important, pe care noi, oamenii de rând, îl găsim cel puțin interesant: mai ales pentru o persoană atât de publică precum ducesa Kate, este important să fie văzută. În calitate de designer de pantofi, misiunea lui Rupert Sanderson este să găsească calea de mijloc între echilibru și frumusețe. Cu tocurile de 10 cm, acest lucru este posibil. Și. privind-o pe Ducesa Kate, nu putem decât să fim de acord cu Rupert Sanderson!

FOTO: Profimedia

  • De ce Kate Middleton poartă doar pantofi cu toc de 10 cm

related posts

Modifică setările cookies