Kate Middleton, întruchiparea elegantei și rafinamentului la un eveniment regal. Prințesa de Wales a impesionat cu look-ul ei


Kate Middleton a bifat încă un look perfect la un eveniment regal, care a avut loc la Palatul Buckinhgam. Prințesă de Wales a impresionat cu eleganța și frumusețea ei, ca de obicei.

Tag-uri: #Kate Middleton

Toate privirile au fost ațintite asupra lui Kate Middleton la primul banchet de stat cu Charles în calitate de rege. La grandiosul eveniment, Prințesa de Wales l-a fermecat pe președintele Africii de Sud, Cyril Ramaphosa, oaspetele de onoare al evenimentului.

Sursa foto: GETTY IMAGES

Kate Middleton a ales pentru acest banchet o spectaculoasă rochie albă, cu trenă, și cu decorațiuni aplicate pe umeri. Pentru un look perfect, Prințesa de Wales s-a accesorizat cu una dintre diademele preferate ale Prințesei Diana. 

Kate a purtat cercei cu perle și o broșă cu chipul reginei Elisabeta a II-a.

Potrivit Mirandei Holdei, expertă în regalitate și modă, garderoba lui Kate Middleton ar putea suferi schimbări odată cu noul titlu de Prințesă de Wales, pentru a se acomoda noii sale poziții. Acest lucru înseamnă că hainele purtate vor deveni mai formale, iar unele accesorii și printuri vor fi scoase din ecuație.

Potrivit expertului regal, materialele fluide, ușurele vor fi înlocuite de unele mai groase și monocolore, accesoriile de păr, precum bentițele, se vor tranforma în pălării impozante, iar imprimeurile precum cele cu buline nu vor mai fi atât de prezente.

  • Kate Middleton, întruchiparea elegantei și rafinamentului la un eveniment regal. Prințesa de Wales a impesionat cu look-ul ei

related posts

Modifică setările cookies