Giulia si-a regasit hainele de scena la prezentarea colectiei Laurei Lazar VIDEO!


Giulia Anghelescu nu putea sa lipseasca de la lansarea noii colectii semnata de Laura Lazar - “Episod 1 – Nensha”. Laura este stilista Giuliei, care si-a regasit o parte din hainele pe care le poarta in concerte si videoclipuri expuse la prezentarea de moda.
 


“Laura este stilista mea si este normal sa am cam jumatate din noua ei colectie acasa. Ma bucur ca imi regasesc hainele pe aici! Bine ca le-am asezat bine dupa ultimul concert”, glumeste Giulia, care este innebunita dupa stilul sexy si extravagant al Laurei.

“Nu ma deranjeaza tinutele sexy si impreuna cu Laura am gasit o cale de mijloc ca imaginea mea sa nu fie vulgara... sa aratam, dar de fapt sa nu aratam nimic”, spune Giulia.

Laura Lazar este si ea incantata de colaborarea cu Giulia.
“Cu Giulia am o colaborare de vreo 3 ani si lucrez foarte bine cu ea. O ajuta si corpul”, a spus Laura Lazar.

In locul clasicului podium si a manechinelor, designerul a optat pentru o expozitie cu manechine de plastic. Prezentarea colectiei s-a facut pe suport video, prin intermediul unui scurt film, ce a avut-o ca protagonista pe modelul international Maria Teiu.


Intra maine pe www.perfecte.ro sa vezi un super interviu cu stilista Laura Lazar, care ne dezvaluie cine este vedeta internationala pe care ar vrea sa o imbrace in hainele sale.

 


 

  • Giulia si-a regasit hainele de scena la prezentarea colectiei Laurei Lazar VIDEO!

related posts

Modifică setările cookies