Heidi Klum, „expoziție” de picioare la American Music Awards. Modelul a strălucit pe scenă, la 46 de ani


Heidi Klum a fost una dintre cele mai inspirate vedete în alegerea ținutei pentru evenimentul de covor roșu la American Music Awards.


Fotomodel cu ștate vechi în branșă, Heidi Klum a strălucit la propriu la ediția cu numărul 47 a American Music Awards (AMA). Star de televiziune, femeie de afaceri și designer vestimentar, Heidi Klum a urcat e scenă duminică seară pentru a-i înmâna cântăreței Taylor Swift premiul pentru cel mai bun album pop-rock (Lover).

Heidi, în vârstă de 46 de ani, a etalat niște picioare superbe, grație rochiei mini care i le-a pus în valoare. Corsajul cu paiete argintii i-a dezvăluit și bustul după care orice bărbat ar întoarce privirea.

Citește și: Heidi Klum a pozat goală, cu câteva luni înainte de nunta cu noul iubit. Tom Kaulitz e cu 16 ani mai tânăr

Vezi mai multe poze de la eveniment cu Heidi Klum în GALERIA FOTO de mai jos!

Modelul, care s-a căsătorit de curând cu iubitul ei, a arătat chiar mai mult de atât în timpul „escapadei” de după nuntă, din luna august. Heidi Klum și Tom Kaulitz au petrecut luna de miere în insula Capri, unde au făcut plajă și s-au răsfățat în cea mai reușită vacanță a lor. 

Atunci a postat o fotografie incendiară, care i-a dezvăluit sânii în toată splendoarea lor. Postarea i-a adus peste 460.000 de aprecieri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

În comparație cu ținuta purtată la AMA, Heidi Klum a șocat pe toată lumea cu costumul absolut neașteaptat purtat de Halloween. Vezi AICI cum s-a îmbrăcat fotomodelul la petrecerea de lux din New York.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Heidi Klum dezvăluie o poză de la cea de-a doua nuntă a sa

  • Heidi Klum, „expoziție” de picioare la American Music Awards. Modelul a strălucit pe scenă, la 46 de ani

related posts

Modifică setările cookies