Iulia Albu, intr-un nou pictorial excentric. Vezi ce a facut-o sa renunte la haine 


Iulia Albu a pozat intr-o ipostaza sexy si indrazneata. Chiar daca presa a insinuat ca ar fi renuntat la haine pentru a promova pantofii Mihai Albu, vedeta sustine ca nu exista nicio legatura intre ea si brandul designerului. Ba mai mult, ea pregateste un nou proiect care o are protagonista.


Iulia Albu a pozat aproape goala pentru fotograful Valentin Calinescu, caruia ii este si muza. Cei doi pregatesc o expozitie de arta fotografica, stilul flapper girl al Iuliei fiind unul din principalele atractii ale proiectului.

"Fotografiile sunt facute aproximativ acum un an, parte integranta a proiectului pe care il dezvolt alaturi de fotograful Valentin Calinescu, despre care voi face precizarile necesare la momentul potrivit", ne-a declarat ea.

Pentru pictorial, Iulia a purtat doar lenjerie intima, singurele accesorii fiind pantofii Mihai Albu. Ea nu este insa noua imagine a brandului: "Tin sa mentionez ca am purtat pantofii Mihai Albu intamplator, nu exista nicio legatura intre brandul lui si pictorialul meu."

  • Iulia Albu, intr-un nou pictorial excentric. Vezi ce a facut-o sa renunte la haine 

related posts

Modifică setările cookies