Iulia Albu nu renunta la ochelarii de soare preferati nici in fata calculatorului


Iulia Albu este un personaj controversat. Stilul flapper i-a adus o sumedenie de critici, dar ea merge mai departe si nu tine cont de ele. "Ma critica foarte multi oameni din Romania si ma lauda foarte multi oameni care se pricep", spune ea. Cea mai recenta aparitie insa a fost surprinzatoare din alt motiv - Iulia nu a renuntat la ochelarii ei de soare preferati nici macar in timpul unui eveniment monden.


Iulia a organizat o seara cu totul si cu totul speciala, dedicata modei romanesti. Cocor Fever Party a strans laolalta 30 de manechine, 15 designeri romani, o armata de make-up artisti si hair-stilisti si poate fi numit cel mai extravagant eveniment de moda al sezonului.

Iulia Albu a atras atentia ca intotdeauna cu outfitul ei: ea a purtat o rochie foarte decoltata, o pereche de pantofi Mihai Albu si o pereche de ochelari de soare in stil baroc, la care nu a renuntat nici cand lucra la calculator.

De altfel, Iulia ne-a declarat in luna septembrie a acestui an ca ochelarii “Minimal Baroque” de la Prada sunt preferatii ei pentru sezonul rece. "Sunt o piesa de inspiratie baroca, desi pe mine personal ma duc cu gandul la art nouveau, datorita formelor curbe si infloriturilor. Mi se pare ca se potrivesc perfect oricarui stil si sunt un must have, insa fiind o editie limitata, au un pret pe masura. Cu toate astea, consider ca sunt o investitie foarte buna! Perechea aceasta de ochelari e genul de item care “face” orice tinuta. E foarte greu sa dai gres cand porti ochelarii acestia.”

Vezi video de la eveniment mai jos si spune-ne ce parere ai de look-ul Iuliei Albu in sectiunea de comentarii.

Party Fever Cocor by Iulia Albu from EVO TV on Vimeo.

  • Iulia Albu nu renunta la ochelarii de soare preferati nici in fata calculatorului

related posts

Modifică setările cookies