Kate Moss, in cel mai sincer interviu din viata ei: despre cat a plans dupa Johnny Depp, complexe fizice si poze nud


Supermodelul isi va lansa luna aceasta prima carte autobiografica, "Kate: The Kate Moss Book". Ca parte din promovarea acesteia, Kate, care da rareori interviuri, a socat recent prin sinceritatea cu care a vorbit pentru editia din decembrie a revistei Vanity Fair.


Este una dintre cele mai cunoscute fete din industria modei, supranumita "style icon", si cea care a dat nastere curentului "heroin chic". Cu toate acestea, in interviul pe care l-a dat revistei "Vanity Fair", Kate Moss demonstreaza ca are aceleasi complexe, temeri si neisgurante ca orice femeie obisnuita.

7 motive false de ingrijorare pe care le au mamicile dupa nastere

Despre primele poze nud si complexele ei fizice

"Daca as vedea o fata de 16 ani acum, mi s-ar parea ciudat sa-i cer sa-si dea hainelee jos. Dar ei mi-au spus ca daca nu ma dezbrac, n-o sa-mi mai ofere niciodata un contract. Asa ca ma incuiam in toaleta si plangeam si apoi ieseam si o faceam. Niciodata nu m-am simtit confortabil in legatura cu asta. Trebuia sa mi se vada sanii si eu imi uram sanii! Pentru ca eram plata. Si aveam o alunita mare pe unul. Imaginea cu mine fugind pe plaja n-o s-o uit niciodata, pentru ca l-am rugat pe hair stylist, singurul barbat de la sedinta foto, sa se intoarca cu spatele."

Despre lipsa de fotogenie si nesigurante

"Nu vreau sa fiu eu insami, niciodata. Sunt oribila in poza. Oribila. Clipesc tot timpul, de parca as avea Tourette facial. Daca nu lucrez si nu ma concentrez, nu sunt deloc buna la pozat, serios." Kate Moss are asemenea probleme cu propria persoana, incat in ziua nuntii cu muzicianul Jamie Hince, in 2011, a apelat la bunul ei prieten John Galliano pentru a-si spune ce rol sa joace. "In ziua nuntii o luam razna de emotii, evident. Trebuie sa-mi spui ce personaj sa fiu! Si Galliano mi-a spus "Ai un secret - esti ultimul trandafir englezesc. Ascunde-te sub val. Cand il va ridica, iti va vedea tot trecutul exuberant."

Despre povestea de dragoste cu Johnny Depp

"Nu exista nimeni care sa fi avut grija de mine. Johnny a facut-o o perioada. Credeam ce imi spunea. Obisnuiam sa-l intreb ce sa fac si el imi spunea. Si asta mi-a lipsit cand a plecat. Am pierdut acea persoana in care puteam avea incredere. Au urmat cosmaruri. Ani si ani de plans. Oh, si ce lacrimi!"

Despre statutul de style icon

"Port doar jeansi negri acum. Sau gri. Daca te imbraci diferit in fiecare zi, o sa astepte urmatorul look si atunci paparazzi te vor urmari. Daca porti mereu acelasi lucru, in schimb, se plictisesc si te lasa in pace."

Despre lansarea curentului heroin chic

"Nu luasem niciodata heroina. Eram slaba, dar asta pentru ca mergeam la toate show-urile si munceam din greu. Pe atnuci statea la un motel din Milano si ma intorceam flamanda de la munca, dar nu era mancare. Mergeam la munca dimineata, dar nici acolo nu era mancare. Nimeni nu te ducea la pranz cand am inceput eu sa lucrez in modelling. Carla Bruni m-a dus odata la pranz. A fost foarte draguta. In rest, nimeni nu te hranea. Dar n-am fost niciodata anorexica. Ei stiau asta - altfel nu m-ar fi angajat."

Citeste mai multe pe Vanity Fair.com!

  • Kate Moss, in cel mai sincer interviu din viata ei: despre cat a plans dupa Johnny Depp, complexe fizice si poze nud

related posts

Modifică setările cookies