Motivul pentru care Meghan Markle poartă haine groase când e cald afară. Cum explică experții acest lucru bizar


Meghan Markle este considerată, pe bună dreptate, una dintre cel mai bine îmbrăcate celebrități din lume. Însă puțini înțeleg motivul pentru care Ducesa de Sussex poarta haine groase când vremea e călduroasă.

Tag-uri: #Meghan Markle

Adesea, Meghan Markle este văzută cu un palton, un pardesiu sau pur și simplu o haină mai groasă la temperaturi de peste 20 de grade. Chiar săptămână trecută, paparazzii au surprins-o la 23 de grade într-un pardesiu Max Mara de lână, în valoare de 1650 de dolari.

 

Sursa foto: PROFIMEDIA

Jurnaliștii de la Daily Mail an analizat aparițiile din ultimii ani ai Ducesei și au descoperit că aceasta este o practică des întâlnită în cazul ei. Curioși de ce face asta, ziariștii au apelat la un stilist al vedetelor, Miranda Holder.

Specialista e de părere că Megan face asta pentru un look mai elegant și mai sofisticat, însă ar putea folosi hainele groase și pe post de “scut” pentru a se apăra de "relele" care o înconjoară. Un fel de element care îi aduce confort.

“Să te îmbraci cu o haină groasă de lână peste o ținută, în ciuda faptului că sunt peste 22 de grade, este cu siguranță puțin ciudat – chiar dacă haina e o piesă superbă de la Max Mara. Nu există niciun dubiu că o haină, cum sunt cele perfect croite de marii designeri, poate ajuta la finisarea unui look și poate face ca întrega combinație să arate mai bine”.

 

“Stiliștii se referă la această haină groasă drept “a treia piesă”, cea care se pune pentru un tricou simplu și o pereche de jeans, pentru a completa outfitul, adăugând trei elemente cheie – formă, textură și interes”, mai spune Miranda.

“O altă explicație posibilă este că încearcă să se ascundă de ochii indiscreți și de aparatele foto, pe sub aceste straturi de haine, însă nu face decât să atragă și mai multă atenție. Din punctul meu de vedere, Meghan ori e sfătuită prost de stilistul ei, ori folosește hainele groase pe post de element de confort, ascunzându-se de lume”, explică stilista.

  • Motivul pentru care Meghan Markle poartă haine groase când e cald afară. Cum explică experții acest lucru bizar

related posts

Modifică setările cookies