Kate Middleton, cu o clasă peste Meghan Markle la stil vestimentar. Ducesa de Cambridge, o Regină a modei


Cu sau fără Megxit, Kate Middleton a fost și va fi mereu preferata britanicilor. Ducesa de Cambrigde îi dă clasă lui Meghan Markle când vine vorba de stil vestimentar.


Kate Middleton a fost desemnată „Regină a modei” între capetele încoronate ale Familiei Regale Britanice. Un studiu realizat de Fashion Retail Academy a scos la iveală preferințele britanicilor în materie de stil vestimentar. 

Aproape 49% au votat cu Ducesa de Cambridge, în timp ce doar 20,1% au ales-o pe Meghan Markle.

„Poate că Meghan a ocupat mai multe coloane de ziar recent, dar Kate a fost cea care și-a câștigat notorietatea de lider în modă de mult timp. Acceptând lumea fashion și adesea îndrăznețul stil al Prințesei Diana, Kate a învățat cum să echilibreze trendurile cu tradiția”, a spus Lee Lucas, directorul Fashion Retail Academy, conform express.co.uk.

FOTO: Getty Images

Însă, în noiembrie 2019, Meghan Markle a fost desemnată „Regina stilului” de site-ul Lyst.com, pe baza voturilor cititorilor din toată lumea. Atunci, Meghan era singura reprezentantă a unei familii regale în top 10.

Azi, scandalul părăsirii Casei Regale pare a o fi tras în jos pe Ducesa de Sussex.

Kate Middleton a ajuns în centrul atenției în noiembrie 2010, când logodna ei cu Prințul William a fost anunțată oficial. Din acel moment, fiecare apariție publică a ei a fost atent monitorizată de presă și de public, care nu și-au ascuns niciodată simpatia față de Ducesa de Cambridge.

Studiul mai arată că Prințul Harry este preferat de britanici, în detrimentul Prințului William, la capitolul stil vestimentar.

Fotografii: Getty Images/ Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Familia Regală este gata să-i primească înapoi pe prințul Harry și Meghan

  • Kate Middleton, cu o clasă peste Meghan Markle la stil vestimentar. Ducesa de Cambridge, o Regină a modei

related posts

Modifică setările cookies