Noua fita in materie de blugi: jeansii prietenosi cu mediul. Cum arata


"Mai putin consum de apa, mai putin consum de energie, mai putine chimicale" este dezideratul brand-ului de jeansi AG Adriano Goldschmied, preferatul vedetelor de la Hollywood. Printr-o tehnologie care are la baza ozonul, compania produce jeansi prietenosi cu mediul care se bucura de o imensa popularitate dincolo de Ocean.

Tag-uri: #blugi #jeansi #eco

Printre vedetele care prefera acest brand se numara top modelul brazilian Alessandra Ambrossio, unul dintre Ingerii Victoria’s Secret. De fiecare data cand iese cu fetita sa la plimbare, la cumparaturi sau la plaja, Alessandra se imbraca in "eco- jeansi".

Fie ca poarta o pereche de pantaloni scurti din denim, intr-o pereche de skinny jeans sau in pantaloni cargo, ea arata sexy si relaxata!

Ozonul este unul dintre cele mai puternice dezinfectante care pot fi folosite la purificarea mancarii si a apei. Mai nou, acest element chimic s-a dovedit a fi foarte util in industria denim-ului, iar Koos Manufacturing, cel care produce din anul 2000 jeansii AG Adriano Goldschmied, a integrat cu succes acest proces in fabricile din Mexic si Los Angeles.

Tehnologia pe baza de ozon este folosita in procesul de finisare al tesaturii din denim. In mod normal, jeansii sunt spalati in mari cantitati de apa pentru a se elimina excesul de cerneala si chimicale folosite in vopsirea tesaturii. Cand un material din denim este "ozonizat", consumul de apa, energie si chimicale este drastic redus, cu pana la 25% pe an.

Disponibili in magazinul Sport/Couture din Baneasa shopping City, jeansii Adriano Goldschmied folosesc fibre "eco-concious", ce sunt prietenoase cu mediul si nu te imbolnavesc. S-a dovedit stiintific ca oamenii sunt foarte sensibili la hainele pe care le poarta. Acestea contribuie la dezvoltarea bolilor de piele, cat si la nivelul general de toxicitate. Asa ca, ar fi mai bines a le eviti!

In plus, brand-ul AG Adriano Goldschmied, prin organizatia non-guvernamentala Water, contribuie la furnizarea de apa curate si sigura oamenilor din tarile in curs de dezvoltare!

  • Noua fita in materie de blugi: jeansii prietenosi cu mediul. Cum arata

related posts

Modifică setările cookies