Din față par niște blugi normali, dar la spate te lasă total dezgolită. Vedeta care a defilat așa la Milan Fashion Week


La Milano, cei mai în vogă designeri își prezintă noile colecții de haine în cadrul Săptămânii Modei. De la ținute high fashion la cele mai bizare creații, iubitorii modei au avut ce să admire zilele acestea.


Designerul italian Giuliano Calza a reușit să iasă în evidență cu creațiile sale, dar și cu prezența pe podium a modelului Amelia Hamlin. Tânăra de 21 de ani este fiica celebrei Lisa Rina și a ieșit în evidență prin relația sa cu fostul iubit al lui Kourtney Kardashian, Scot Disick, cu 18 ani mai în vârstă ca ea.

 

Amelia a defilat într-o pereche de blugi care ne aduce aminte de trupa de la începutul anilor 2000, Trident :)  Pentru că lasă posteriorul total descoperit. Spre deosebire de blugii fetelor de la Trident, cei purtați de Amelia Hamlin nu au la spate decât niște ștrasuri.

Rămânând în aceeași… zona, tot la Milan Fashion Week și-a făcut apariția și excentrica Julia Fox, într-o ținută cu posteriorul la vedere. Fosta iubita a lui Kanye West a apărut într-un outfit bizar, care îi acoperea fața, dar îi lăsa complet dezgolite posteriorul și abdomenul.

  • Din față par niște blugi normali, dar la spate te lasă total dezgolită. Vedeta care a defilat așa la Milan Fashion Week

related posts

Modifică setările cookies