Nunta Prințesei Eugenie. Rochia de mireasă este senzațională FOTO


Prințesa Eugenie, fiica prințului Andrew și a Ducesei Sarah de York, se mărită astăzi, în cadrul unei ceremonii fastuoase, în Windsor.


La câteva luni după ce Ducele și Ducesa de Sussex au spus ”Da” în același loc, este rândul prințesei Eugenie și al logodnicului acesteia, Jack Brookbank, să se căsătorească în capela St George a castelului.

Prințesa arată senzațional în rochia sa de mireasă, semnată de Peter Pilotto și Christopher De Vos, fondatorii brandului Peter Pilotto. Brandul este cunoscut pentru designul inovator, creat pentru siluetele feminine moderne. 

Rochia, cu decolteu în V, are o trenă lungă și lasă spatele expus, aceasta fiind dorința specială a Prințesei Eugenie, care la 12 ani a suferit o intervenție chirurgicală pentru corectarea scoliozei.

Prințesa poartă o tiara Greville Emerald Kokoshnik, împrumutată de la bunica ei, Regina. Tiara a fost creată de Boucheron în 1919 și este făcută din diamante pave și platină, cu șase smaralde încrustată pe fiecare parte. 

Cerceii, cu diamante și smarald, sunt un cadou de nuntă de la proaspătul său soț, iar verigheta este făcut din aur galez.

Vedeți în galeria foto de mai jos cum arată rochia de mireasă a prințesei Eugenie.

Foto: Getty

  • Nunta Prințesei Eugenie. Rochia de mireasă este senzațională FOTO

related posts

Modifică setările cookies