Nunta prințesei Eugenie. Cum s-au îmbrăcat Kate Middleton și Meghan Markle


Astăzi, are loc nunta prințesei Eugenie, iar Kate Middleton și Meghan Markle au avut printre cele mai impresionante apariții.


Nunta Prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank are loc la castelul Windsor, acolo unde, acum câteva luni, a avut loc o altă nuntă regală: cea dintre prințul Harry și Meghan Markle.

Citește și: Liv Tyler, look bătrânicios la nunta Prințesei Eugenie. Cum s-a îmbrăcat aceasta

Renumită pentru faptul că, la evenimente de acest gen, nu dorește să eclipseze mireasa, purtând outfit-uri reciclate, Kate Middleton a făcut, de aceasta dată, o excepție.
Aceasta a optat pentru o culoare îndrăzneață, fucsia, purtând o rochie Alexander McQueen și pălărie Philip Treacy. Kate a completat ținuta cu pantofi negri clasici și un clutch.
După ce a ajuns la capelă, alături de Prințul William, cei doi au avut din nou un moment de afecțiune în public, ținându-se de mână în timp ce stăteau în strană. 

La fel ca și Kate, Meghan Markle a optat pentru un look monocromatic la nunta prințesei Eugenie. Ducesa de Sussex a ales o rochie Givenchy bleumarin și o pălărie în aceeași nuanță, semnată Noel Stewart.  

La fel ca Meghan și Harry, ceremonia de nuntă a prințesei Eugenie are loc la capela St. George, iar recepția se va ține la Royal Lodge. 

Vedeți mai multe imagini în galeria foto de mai jos. 

Foto: Getty

  • Nunta prințesei Eugenie. Cum s-au îmbrăcat Kate Middleton și Meghan Markle

related posts

Modifică setările cookies