Oh la la! Cum a apărut iubita lui Cristiano Ronaldo la Cannes


Festivalul de Film de la Cannes e pe final, însă continuă să atragă celebrităţi din diverse domenii. Evenimentul a fost folosit şi de partenera de viaţă a fotbalistului Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, care a făcut senzaţie cu o ţinută extrem de provocatoare.


În vârstă de 25 de ani, modelul de origine spaniolă a ieşit din anonimat datorită relaţiei cu jucătorul portughez al echipei italiene Juventus Torino. Georgina este mama celui de-al patrulea copil al lui Ronaldo, Alana Martina, o fetiţă născută în noiembrie 2017.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CRISTIANO (@cr7stano) on

Vezi apariția Mădălinei Ghenea la  cea de-a șasea ediție a Festivalului de Film de la Cannes

La Cannes, bruneta n-a fost însoţită de Cristiano Ronaldo, ci de o prietenă a surorii fotbalistului. Pentru a marca momentul aşa cum se cuvine, Georgina a defilat pe covorul roşu într-o rochie neagră, lungă şi strâmtă, care i-a scos în evidenţă calităţile de „sirenă”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Cu un decolteu impresionant şi cu un machiaj impecabil, accesorizate cu un colier inspirat, iubita lui Ronaldo a atras numeroase priviri în rândul celor prezenţi, dar şi sute de mii de „aprecieri” pe Instagram, acolo unde a postat o fotografie sugestivă. „Mulţumesc Cannes pentru că m-ai primit şi mulţumiri speciale întregii echipe care a făcut posibil acest lucru”, a precizat Georgina Rodriguez.

FOTO Getty

  • Oh la la! Cum a apărut iubita lui Cristiano Ronaldo la Cannes

related posts

Modifică setările cookies