Super-puterile lui Ronaldo stau în lenjeria intimă! Colecţie îndrăzneaţă lansată de fotbalist


Cristiano Ronaldo a lansat miercuri o nouă colecţie de lenjerie intimă pentru marca pe care o deţine din 2013 şi pe care a numit-o sugestiv „cr7underwear”.


Ca de obicei, pentru a-şi prezenta produsele îndrăzneţe, fotbalistul portughez s-a ales chiar pe el în calitate de model.

După ce a devenit în premieră campion al Italiei cu echipa Juventus Torino, Cristiano Ronaldo şi-a permis să aloce ceva timp şi pentru afaceri, firma de lenjerie intimă fiind una dintre acestea.

Şi pentru că se apropie sezonul estival, fotbalistul de 34 de ani a găsit momentul ideal pentru a scoate la lumină colecţia de primăvară – vară a anului 2019. Primele imagini cu boxerii lansaţi de Ronaldo au apărut pe pagina de Instagram a fotbalistului. 

„Super-puterile mele? Putere, Forţă, Credinţă şi, bineînţeles, cr7underwear”, a fost mesajul transmis de Cristiano, alăturând o fotografie în care îşi etalează cum nu se poate mai bine calităţile fizice. 

Nici nu e de mirare că, într-o singură zi, lenjeria intimă extrem de mulată lansată de Ronaldo a strâns aproape 10 milioane de „aprecieri”, majoritatea venind probabil din partea numeroaselor admiratoare ale starului lusitan.

related posts

Modifică setările cookies