Pe urmele palarierului nebun. Lady Gaga a aparut in public cu un accesoriu de cap care i-a lasat masca pe cei din jur


Lady Gaga socheaza la fiecare aparitie. Oare cine e responsabil de ideile nastrusnice pe care le pune in practica artista?


Dupa aparitia excentrica de la evenimentul dedicat decernarii premiilor MTV, Lady Gaga sau mai bine zis, cameleonul artistilor, a avut o alta aparitie fenomenala pe strazile londoneze. Intr-o continua transformare, vedeta suprinde si chiar socheaza prin fiecare aparitie si rareori tinutele ei pot fi considerate firesti.

In cursul zilei de miercuri, cantareata si-a incantat fanii cu o alta aparitie spectaculoasa. Daca la prima vedere parea sa fi apelat la un outfit normal, la o analiza mai in amanunt s-au observat cu usurinta cateva obiecte stranii in jurul ei.

Imbracata intr-o tinuta office, cu un costum deux-pieces gri, stiletto crem si o geanta neagra a la Margaret Thatcher, cantareata si-a salutat vesela fanii. Cum era imposibil sa nu existe ceva straniu in aspectul divei, aceasta purta pe cap o palarie neagra cu pene, in timp ce parul era acoperit de scoici si stelute de mare.

Se pare ca Lady Gaga a facut o pasiune pentru fructele de mare, avand in vedere ca la ultimul show incendiar sustinut in cadrul evenimentului organizat de MTV, aceasta a aparut imbracata sumar intr-o pereche de bikini minusculi, acoperiti cu flori, iar sanii ii erau ascunsi in spatele a doua scoici.

In orice caz, si aceasta ultima aparitie a fost pe placul fanilor, caci acestia au inconjurat-o pe artista si s-au fotografiat alaturi de ea, fericiti ca beneficiaza de aceasta unica ocazie de a sta langa idolul lor.

  • Pe urmele palarierului nebun. Lady Gaga a aparut in public cu un accesoriu de cap care i-a lasat masca pe cei din jur

related posts

Modifică setările cookies