Pippa Middleton, aparitie plina de stil la Turneul Campionilor. Cum a aparut sora Ducesei de Cambridge


Pippa Middleton a fost prezenta la meciul dintre Andy Murray si Roger Federer din cadrul Turneului Campionilor care se desfasoara in aceasta perioada la Londra. 

Tag-uri: #Pippa Middleton

Alaturi de sora Ducesei de Cambridge au fost prezente si alte celebritati, printre acestia numarandu-se Jose Mourinho si iubita lui Murray, Kim Sears. Chiar daca a fost sustinut de numerosi bani, jucatorul de tenis britanic a pierdut in mai putin de o ora in fata elvetianului.

Pippa Middleton a purtat o rochie albastra, iar in timpul partidei a vorbit cu prietenii care i-au fost alaturi, astfel ca aceasta nu a parut sa fie foarte afectata de infrangerea suferita de favoritul publicului. 

Sora lui Kate Middleton a ajuns in centrul atentiei presei tabloidelor, mai ales ca la nunta regala a purtat o rochie care i-a evidentiat formele voluptoase. De atunci, Pippa a devenit una dintre preferatele paparazzilor, astfel ca acestia nu rateaza nicio ocazie de a o fotografia in momentele neoficiale, in care apare aranjata si imbracata elegant.

  • Pippa Middleton, aparitie plina de stil la Turneul Campionilor. Cum a aparut sora Ducesei de Cambridge

related posts

Modifică setările cookies