Prin rochia ei se vede tot! Emily Ratajkowski, dezinhibată la un eveniment monden


Emily Ratajkowski a fost imposibil de ignorant la o petrecere modena din New York. Tânăra mămică, aflată în plin proces de divorț, și-a etalat corpul perfect într-o rochie de plasă, prin care s-a văzut tot.


Emily este una dintre cele mai dezinhibate vedete din showbizul internațional: se simte excelent în pielea ei și adoră să pozeze nud. Chiar și pe Instagram! De data aceasta, modelul și-a făcut apariția la petrecerea aniversară a revistei W într-o rochie de plasă, care i-a lăsat lenjeria intimă la vedere.

Sursa foto: PROFIMEDIA

Emily Ratajkowski s-a despărțit de soțul ei cu câteva luni în urma, după ce acesta a înșelat-o de nenumărate ori. Ulterior, presa mondenă a scris că vedeta s-ar întâlni, în secret, cu Brad Pitt. În august, revista OK a publicat un material în care scria că cei doi sunt din ce în ce mai apropiați. “Brad a invitat-o pe Emily în oraș, iar ea a spus da. Întotdeauna i s-a părut că Brad e drăguț, deci ce ar avea de pierdut?!”, a spus un apropiat al vedetei.

Sursa foto: GETTY IMAGES

Acum, Emily este din nou în centrul atenției, după ce ar fi lăsat să se înțeleagă că ar fi bisexuală.

Supermodelul în vârstă de 31 de ani a lăsat un indiciu nu foarte subtil referitor la sexualitatea ei, în timp ce și-a arătat propria canapea de catifea verde pe internet.

În trendul de pe TikTok, pornit de o femeie, este pusă întrebarea: "Cei care vă identificați că bisexuali, dețineți cumva o canapea verde?". Imediat după viralizarea să, o serie de femei și celebrități, printre care și Emily Ratajowski s-au filmat arătându-și canapelele verzi, din catifea, uitându-se suspicios la cameră.

  • Prin rochia ei se vede tot! Emily Ratajkowski, dezinhibată la un eveniment monden

related posts

Modifică setările cookies